Etrusco XF2

  • Etrusco XF2
Описание

Свеж, динамичен и вълнуващ, модерният линолеум е решение за подова настилка, създадено в комбинация от стара, изпитана технология и най-новата XF технология.

Със своите естествени характеристики, линолеумът предлага изключително добра устойчивост и е лесен за поддръжка, което го прави идеален за пространства с често ползване, като медицински заведения, училища и детски градини. Модерният линолеум в своя акустичен или компактен вариант, може да задоволи повечето изисквания по отношение на външен вид, функционалност, разходи и устойчивост. Със своите дизайни от изчистени, плътни цветове, или меки и изтънчени комбинации, мраморни ефекти или многоцветни стилове, той лесно ще се окаже крайния избор в съответствие с нуждите на потребителя.

Дълбокият и уникален дизайн на 14 ярки цвята е леко съвместим със всякакъв вид интериор за постигане на искрящ ефект. Изключителната xf повърхностна защита допринася за изключителната устойчивост, лесно почистване и поддръжка, като няма нужда от начално промазване с восък или полиране.

Като идеална комбинация на естествено качество и устойчивост на натоварено движение, линолеума е идеален за сектори от образованието до здравеопазването. В компактна и акустична версия, линолеума може да удовлетвори най-строгите изисквания във връзка с външния вид, функционалността, разходите и устойчивостта.

Полезен съвет:
Препоръчително е настилки от този вид да се монтират върху гладка и равна основа (саморазливна замазка), с влажност по-ниска от 5%.

Цветова гама
Пълна характеристика

Характеристики

Производител: Tarkett
Колекция: Etrusco XF2
Дебелина: 2,5 мм
Износоустоичивост: клас 34-42
Подходящ за подово отопление: Да
Клас на горимост: Bfl-s1
Област на приложение: болнични помещения, детски градини, училища и др.