line FLEX: FLEX LP.S

Описание

SINTESY е колекцията от еластични подови настилки LVT, които използват полимери на винилова основа само от рециклируем материал.
Колекциите от линия Sintesy предлагат много решения. Чрез различни дебелини и техники могат да се полагат по различен начин: без лепило със система за щракване (Connect версии), без фуги и фаски (Fit.Lay) или сменяеми с фиксово лепило.LVT достигат нови нива на производителност, които правят колекцията силна и стабилна. Sintesy е колекция, характеризираща се с голяма гъвкавост, тънка дебелина, идеална при ремонти над съществуващи настилки, бързо полагане и пригодност за монтиране във влажна среда.

Настилката FLEX е синтез на модерни настилки: големи размери, но с малка дебелина – устойчива, но не крехка – водоустойчива и ниска поддръжка – топла при докосване – без пластификатори. Това е резултат от международния патент (Silent Touch), който гарантира силна, тактилна повърхност с огнеустойчивост и в същото време звукопоглъщащи свойства. 12 предложения, 12 фино отпечатани декори за 12 изразa на най-атрактивнияt материал: дърво. Плаващата инсталация с вградена абсорбираща звука подложка и PLS системата за връзка, го правят модерно и гъвкаво предложение.

Цветова гама
Пълна характеристика

Характеристики

Производител: SKEMA
Колекция: line FLEX: FLEX LP.S
Дебелина: 6.0 мм
Износоустоичивост: клас 33-42
Вид: хетерогенна
Подходящ за подово отопление: да
Сглобка: свободно полагане
Размер: 2150x216x6 мм
Клас на горимост: Bfl-s1
Област на приложение: офиси, магазини, салони на заведения, частни домове