SATINO CORVINO

  • SATINO CORVINO
Описание


Колекцията Satino представлява висококачествени мокети, произведени от иновативни полиамидни влакна с копринен блясък. Технически напредък, който отговаря на изискванията на модерните жилища и осигурява нова уютна атмосфера.
Satino означава блясък и вълшебство. Колекцията предлага красиви, текстилни подови покрития, които отразяват слънчевата светлина по различни начини, за да освежат пространството и да добавят чар в интериора. Открийте елегантния цветен диапазон на продуктите на Satino. Изборът включва вечни, модерни бежови тонове, топли червени тонове, съвременни пастелни цветове, свежо зелено, различни нюанси на сивото и много други. Широка селекция, която ви помага да персонализирате дома си.
Чувството, което Satino ни доставя е специално. Мекотата и комфорта, който ни доставя е неповторим. Влакното от полиамид е много издръжлив. То запазва своя външен вид и мекота в продължение на години, без да губи еластичност. Satino настилки са идеални за всяко жилище, което се стреми да бъде уютно и удобно. Подходящ за спалня, хол или трапезария, Satino придава топлина, спокойствие, красота и мекота на вашия дом. 

 

Цветова гама
Пълна характеристика

Характеристики

Производител: Balta
Колекция: SATINO CORVINO
Дебелина: 6,5мм
Височина: 6,5мм
Износоустоичивост: клас 31
Подходящ за подово отопление: да
Обща дебелина: 12 мм
Височина на нишката: 4 мм
Структора на нишката: букле
Клас на горимост: Cfl-s1
Състав: 100% nylon imprel
Област на приложение: хотелски стаи, спални, всекидневни, слабо натоварени помещения до средно натоварени