Connect 30

  • Connect 30
Описание

SINTESY е колекцията от еластични подови настилки LVT, които използват полимери на винилова основа само от рециклируем материал.

Колекциите от линия Sintesy предлагат много решения. Чрез различни дебелини и техники могат да се полагат по различен начин: без лепило със система за щракване (Connect версии), без фуги и фаски (Fit.Lay) или сменяеми с фиксово лепило. LVT достигат нови нива на производителност, които правят колекцията силна и стабилна. Sintesy е колекция, характеризираща се с голяма гъвкавост, тънка дебелина, идеална при ремонти над съществуващи настилки, бързо полагане и пригодност за монтиране във влажна среда.

SINTESY CONNECT 30 е хетерогенна винилова настилка (LVT Luxury Vinyl Tile), снабдена с 5Ga система за щракване и стъклена нишка, позволяваща бързото й нанасяне върху големи повърхности, без да се използват лепила. Connect 30 обогатява колекцията като отговор на искания с намален бюджет.

Това е идеалното решение, когато бързата инсталация е основен фактор. Той осигурява висока устойчивост на износване и влага и следователно може да се инсталира и във влажна среда като кухни и бани. Препоръчва се инсталирането с SC подложка.

Пълна характеристика

Характеристики

Производител: SKEMA
Колекция: Connect 30
Дебелина: 4.0 мм
Износоустоичивост: 23-31клас
Вид: хетерогенна
Подходящ за подово отопление: да
Сглобка: VALINGE 2G
Размер: 1220x183x4 мм
Клас на горимост: Bfl-s1
Област на приложение: офиси, магазини, салони на заведения, частни домове
Текуща цена: 64,94 лв/кв.м