Style Elle XF2

  • Style Elle XF2
Описание

Свеж, динамичен и вълнуващ, модерният линолеум е решение за подова настилка, създадено в комбинация от стара, изпитана технология и най-новата XF технология.

Със своите естествени характеристики, линолеумът предлага изключително добра устойчивост и е лесен за поддръжка, което го прави идеален за пространства с често ползване, като медицински заведения, училища и детски градини. Модерният линолеум в своя акустичен или компактен вариант, може да задоволи повечето изисквания по отношение на външен вид, функционалност, разходи и устойчивост. Със своите дизайни от изчистени, плътни цветове, или меки и изтънчени комбинации, мраморни ефекти или многоцветни стилове, той лесно ще се окаже крайния избор в съответствие с нуждите на потребителя.

С своя опростен дизайн и 8 светли цвята лесно колекция Style Elle XF2 се вписва с други десени във всеки интериор. Поради своята опростеност дълготрайност, 100% природно-екологичния под осигурява лесна поддръжка и без нужда за нанасяне на восък.
Линолеум Style Elle XF2 е колекция от природен линолеум, която има линеен дизайн. Топли сиви цветове, нюанс на бежов, червен и зелен цвят позволяват съвършено сливане във всеки интериор. Модерни десени и широк спектър от цветове ще направят всяко помещение да бъде уютно и топло. Предимство на този вид подова настилка е нейната изключителна дълготрайност и лесна поддръжка. Линолеумите от колекцията Style Elle XF2 са напълно природни и лесни за поддръжка, а качеството на изработка се потвърждава с факта, че не съществува нужда за нанасяне на восък по време на целия период на ползване.

Полезен съвет:

Препоръчително е настилки от този вид да се монтират върху гладка и равна основа (саморазливна замазка), с влажност по-ниска от 5%.

Цветова гама
Пълна характеристика

Характеристики

Производител: Tarkett
Колекция: Style Elle XF2
Дебелина: 2,5 мм
Износоустоичивост: клас 34-42
Подходящ за подово отопление: Да
Клас на горимост: Bfl-s1
Област на приложение: болнични помещения, детски градини, училища и др.