Veneto Sicuro XF2

 

  • Veneto Sicuro XF2
Описание

Свеж, динамичен и вълнуващ, модерният линолеум е решение за подова настилка, създадено в комбинация от стара, изпитана технология и най-новата XF технология.

Със своите естествени характеристики, линолеумът предлага изключително добра устойчивост и е лесен за поддръжка, което го прави идеален за пространства с често ползване, като медицински заведения, училища и детски градини. Модерният линолеум в своя акустичен или компактен вариант, може да задоволи повечето изисквания по отношение на външен вид, функционалност, разходи и устойчивост. Със своите дизайни от изчистени, плътни цветове, или меки и изтънчени комбинации, мраморни ефекти или многоцветни стилове, той лесно ще се окаже крайния избор в съответствие с нуждите на потребителя.

Основни предимства на линолеум Veneto Sicuro XF2:

- Намаляване на шума благодарение на подложка от корк

- Изключителна xf повърхностна защита за изключителна устойчивост

- Лесно почистване и поддръжка – няма нужда за начално премазване с восък или полиране

- Самоприкрепяща се система (продукт без лепило) с уникален дизайн

Като идеална комбинация на качество и устойчивост на натоварено движение, линолеумите са идеални за сектори от образованието до здравеопазването. И в компактна и акустична версия, линолеума може да удовлетвори най-строгите изисквания във връзка с външния вид, функционалността и устойчивостта.

Полезен съвет:
Препоръчително е настилки от този вид да се монтират върху гладка и равна основа (саморазливна замазка), с влажност по-ниска от 5%.

Цветова гама
Пълна характеристика

Характеристики

Производител: Tarkett
Колекция: Veneto Sicuro XF2
Дебелина: 2,5 мм
Износоустоичивост: клас 34-42
Подходящ за подово отопление: Да
Клас на горимост: Cfl-s1
Област на приложение: болнични помещения, детски градини, училища и др.