Veneto XF2 (2,5мм)

  • Veneto XF2 (2,5мм)
Описание

Свеж, динамичен и вълнуващ, модерният линолеум е решение за подова настилка, създадено в комбинация от стара, изпитана технология и най-новата XF технология.

Със своите естествени характеристики, линолеумът предлага изключително добра устойчивост и е лесен за поддръжка, което го прави идеален за пространства с често ползване, като медицински заведения, училища и детски градини. Модерният линолеум в своя акустичен или компактен вариант, може да задоволи повечето изисквания по отношение на външен вид, функционалност, разходи и устойчивост. Със своите дизайни от изчистени, плътни цветове, или меки и изтънчени комбинации, мраморни ефекти или многоцветни стилове, той лесно ще се окаже крайния избор в съответствие с нуждите на потребителя.

Мраморен дизайн с меки и остри щрихи в широк спектър от 92 цвята с xf повърхностна защита за изключителна издръжливост, лесно почистване и поддръжка – няма нужда от третиранес восък или полиране.

Основни предимства:

- Природни и възобновяеми суровини
- Богата колекция за безбройни креативни възможности
- Поразителна xf повърхностна защита за изключителна издръжливост
- Лесно почистване и поддръжка – няма нужда от полиране и третиране с восък

Полезен съвет:
Препоръчително е настилки от този вид да се монтират върху гладка и равна основа (саморазливна замазка), с влажност по-ниска от 5%.

Цветова гама
Пълна характеристика

Характеристики

Производител: Tarkett
Колекция: Veneto XF2
Дебелина: 2,5 мм
Износоустоичивост: клас 34-42
Подходящ за подово отопление: да
Клас на горимост: Cfl-s1 / Blf
Област на приложение: болнични помещения, детски градини, училища и др.