Здравейте приятели,

Радваме се да споделим с вас, нашият обновен сайт. Вложихме много старание и емоции, за да бъде той по-функционален и по-достъпен за всички нас. С меню БЛОГ, отделихме специално място, с което да ви държим в течение със всички новости в света на подовите настилки и тяхното приложение. Желанието ни е да споделим с вас нашият опит, предлагайки ви полезни съвети и споделяйки нашите любими проекти. 

За тези от вас, които не ни познават, бихме искали да разкажем малко за историята на нашата фирма. 

М2 Флорингс започва своята работа през 2012г., с малък магазин, в сърцето на София. Не след дълго отваря своят шоурум и постепенно разширява дистрибуторската си мрежа, в цяла България. 

Упоритостта и безграничната отдаденост са факторите, които днес са основоположниците на успехите ни. Поставената цел е не само М2 да бъдем уникални със своята палитра от продукти, но и да предлагаме цялостни решения, за проектите на нашите клиентите. Това разбира се означава, че нашите продукти не се ограничават само до подови настилки. Всички знаем, че започнем ли ремонт, неизбежно се появяват и други детайли. Решаваме да пребоядисаме стените или да сменим вратата, която от толкова време не харесваме. Банята се нуждае не само от нови плочки, но и от нов санитарен фаянс, а коридорът е толкова крив, че ще ни трябва и замазка, с която да решим веднъж за винаги този проблем. 

Но! Закупуването на материали далеч не е последната задача за завършването на един ремонт. Нужно ни е да намерим и добър екип, който да изпълни нашите идеи. Точно това е последната и най-важна стъпка, която затваря кръга от нашите услуги. Ние предлагаме монтаж и пълен сервиз, на нашите продукти. Разбира се, можете да разчитате на нас и за  извършването на предварителен оглед, доставка до вашето място и гаранция на качеството. А ако се затруднявате с правилното съчетаване и дизайна, който можете да постигнете с настилките си, отново сме на разположение, за изготвяне на идеен проект. 

За да бъдем по-конкретни е важно да споделим и нашата основна дейност. М2 Флорингс e директен вносител на различни видове подови настилки, за домашно и обществено ползване, санитарно оборудване, консумативи, интериорни и екстериорни врати, строителни материали, интериорни и екстериорни бои и мазилки, и др. 

Нашата работа е тясно свързана не само с крайни клиенти, но и с архитекти, дизайнери и строители. Колегите ни, от Проектов отдел, се заемат с отговорността да дадат решения, на всички запитвания и проблеми, свързани с правилният избор на подови настилки и системи за обществените сгради. Сред нашите проекти са училища, болници, хотели, ресторанти със специализирани кухни, офис сгради, частни клиники, производства и промишлени цехове и др. Ние предлагаме на нашите партньори пълна консултация, за различните видове настилки, техните предимства и недостатъци, съобразени със зоната на приложение. 

Когато стане дума за интериорен дизайн, той не винаги произлиза от обемите в пространството – какъв диван сме избрали, за нашият хол или невероятният офис стол, който ще е акцентът на работното ни място. Често, настилката е тази, която придава основният характер на нашия обект. Поради тази причина, напълно и безрезервно, М2 Флорингс вярваме, че добрата консултация и правилният избор на продукти е от високо значение за изпълнението и завършването на проектите, с които не само нашите клиенти да се гордеят, но и самите ние. 

Екипът ни, остава част от работния процес до завършването му. След правилният подбор на материали, квалифицираните ни монтажисти изпълняват последните щрихи от ремонта. Екипът ни следи всичко да бъде изпълнено перфектно и в предвиденото време, което често е най-рисковият фактор, в предаването на обектите. Без значение дали се отнася до частен дом или ресторант, графикът на изпълнение, на всяка една дейност, е от огромно значение. Никой не иска да търси място за съхранение на мебелите си, чакайки настилките да бъдат монтирани, нали така? 

Нашият шоурум предлага всички нужни продукти, за извършването на вашият ремонт. При нас можете да откриете масивни паркети, трислойни и многослойни паркети, ламинирани паркети, интериорни и екстериорни врати, декинги, интериорни бои, стъклотекстилни тапети, луксозни винилови планки, специализирани настилки, гранитогрес, фаянс, санитарно оборудване, мокети, PVC настилки, каучукови настилки, спортни настилки, саморазливни подове, строителни материали и др.  

М2 Флорингс търсим непрекъснато новостите в нашата сфера, предлагаме на клиентите си материали, които са иновативни не само за нашият пазар, но и в световен мащаб. Целим да бъдем различни, за да може и вие – нашите клиенти, да бъдете такива. За да бъдат вашите апартаменти, офис пространства или магазини, неповторими и с запомнящ се почерк. 

Очакваме ви!

С уважение,

Екипът на М2 Флорингс

Вашият коментар