Здравейте, приятели,

Днес бихме искали да поговорим за това какво място намира мокетът в съвременните офис пространства.

 

Създаването на функционална и уютна работната среда е един от основните фактори за успеха на всяка фирма. Доказано е, че служителите са много по-продуктивни в среда, която им осигурява спокойствие и комфорт. Поради тази причина е от изключителна важност да подберем правилните материали, съобразени с конкретните зони

 

Съвременните методи за работа налагат отворени пространства. Работните места се обединяват, което води до засилване на шума. Конферентните зали стават център на всяка работна среща, в която не влизаме без чаша кафе. Акцентира се и на мястото за отдих, което се превръща в истински оазис в напрегнатия работен ден.

 

 

Предимството на мокета пред другите настилки, подходящи за офис пространства, са неговите високи характеристики за шумопоглъщане и шумоотделяне. Това ни помага да създадем тихо пространство, което да допринася за ползотворната работа.

 

Иновативната технологията solution dyed оцветява влакното в дълбочина, а не само по повърхността му. Поради тази причина почистването му вече не е проблем. Обработката на петното с препарат не променя цвета му, както и директната слънчева светлина.

 

Съвременните методи на производство ни осигуряват материали, които издържат на високото натоварване в офис пространствата. Колелцата на столовете, както и тежките мебели не деформират мокета и той запазва своя външен вид непроменен.

 

 

 

Палитрата от дизайни е огромна и ни изненадва ежедневно с новите си цветове и текстури. За това как може да бъде комбинирана с луксозни винилови планки, ще ви разкажем съвсем скоро!

Заповядайте!


Автор: арх. Петя Митрева