Характеристики на продукта

Тип

Масло

Производител

Колекция

DECK OIL

Вид

За Дърво

Цвят

леко кафеникав

Размер

0.750 л.

Цена

16.95 лв/бр

19.80 лв.

Описание

DECK OIL

 

Масло за защита на дървесината. Най-добрият начин за възтановяване и защита на дървените градински и морски палуби, както и външни дървени конструкции. Възоснова на традиционна скандинавска формула от ленено семе, дун и рибено масло, осигурява по – дълготрайна защита от традиционните тикови масла. DECKOIL прониква дълбоко в дървесината, за да замени естествените масла и смоли, изгубени при атмосферни влияния. Устойчив е на напукване и обелване. Притежава противоплъзгаща съставка.

Той е леко кафеникав, което подчертава естествения цвят на дървото. DECK OILе водоотблъскващ и съдържа UV абсорбиращи пигменти, така палубите са защитени при всякакви атмосферни условия.

ПРИЛОЖЕНИЯ:

Възтановяване на стари и предпазване на нови дървени палуби и конструкции, от различни видове дървесина.Подходящ при най – висококачествените морски тикови палуби и дървени части от тик, ироко и меранти.Най-добрата защита на палуби в предната част на морския бряг и около басейни. Притежава анти-слип съставка.Редовното приложение помага за предотвратяване избелването на дървесината, разпространението на мухъл и запазва оригиналния цвят и външен вид.Подходящ и за всички открити дървени конструкции, като цветни лехи, дървени рамки, огради, градински навеси, врати, капаци на прозорци и т.н.