AirMaster Blend

  • AirMaster Blend
Описание

Космическият блясък на DESSO AirMaster® Blend създава игрив, но все пак скромен модел за безкрайни дизайнерски възможности. Мокетите са популярен избор за работното място, тъй като те помагат за звуко абсорбация, подобряване на качеството на въздуха и създаване на приветлива среда. 

Патентованата технология, за която е доказано, че намалява концентрацията на фин прах във въздуха четири пъти по-ефективно от обикновените мокети и осем пъти по-ефективно от твърдите подове, спомага за подобряване на здравето и благосъстоянието.Патентованата технология на DESSO AirMaster, помага за подобряване на качеството на въздуха в помещенията за служителите.
Финият прах се улавя и задържа в фините прежди (DESSO AirFilters), докато по-грубият прах се улавя дебелите прежди (DESSO DustCollectors). Уникалната структура на мокета предотвратява появата на прах във въздуха ( при ходене), след като веднъж я е уловил. Важно е, че DESSO AirMaster е проектиран така че, да освободи праха лесно по време на почистване, като гарантира, че мокета запазва свойствата си на филтриране.

Всеки цвят в диапазона е разработен така, че да се вписва перфектно с оригиналната гама DESSO AirMaster®, за да се позволи уникален дизайн, съчетавайки различни декори.

Подробна информация, за AirMaster® технологията можете да видите в брошурата –http://www.desso-airmaster.com/media/1197/en_desso-airmaster_brochure_final.pdf

Цветова гама
Пълна характеристика

Характеристики

Производител: DESSO
Колекция: AirMaster Blend
Дебелина: 6,0 мм
Износоустоичивост: клас 33
Подходящ за подово отопление: да
Размер: 50 х 50 см
Обща дебелина: 6,0 мм
Височина на нишката: 3,1 мм
Структора на нишката: букле
Клас на горимост: Bfl-s1
Състав: BCF Polyamide 6 and ECONYL® (ECONYL® is made from 100% regenerated content)
Област на приложение: Обществени сгради, офиси, хотели, фоайета и др.