AirMaster Cosmo

  • AirMaster Cosmo
Описание

Мокетите са популярен избор за работното място, тъй като те помагат за звуко абсорбация, подобряване на качеството на въздуха и създаване на приветлива среда. 
AirMaster® Oxy е изящна текстурирана мокетeна плочка с всички характеристики на на оригиналния мокет DESSO AirMaster®.

Патентованата технология, за която е доказано, че намалява концентрацията на фин прах във въздуха четири пъти по-ефективно от обикновените мокети и осем пъти по-ефективно от твърдите подове, спомага за подобряване на здравето и благосъстоянието.Патентованата технология на DESSO AirMaster, помага за подобряване на качеството на въздуха в помещенията за служителите.
Финият прах се улавя и задържа в фините прежди (DESSO AirFilters), докато по-грубият прах се улавя дебелите прежди (DESSO DustCollectors). Уникалната структура на мокета предотвратява появата на прах във въздуха ( при ходене), след като веднъж я е уловил. Важно е, че DESSO AirMaster е проектиран така че, да освободи праха лесно по време на почистване, като гарантира, че мокета запазва свойствата си на филтриране.

Подробна информация, за AirMaster® технологията можете да видите в брошурата –http://www.desso-airmaster.com/media/1197/en_desso-airmaster_brochure_final.pdf

Цветова гама
Пълна характеристика

Характеристики

Производител: DESSO
Колекция: AirMaster Cosmo
Дебелина: 6,0 мм
Износоустоичивост: клас 33
Подходящ за подово отопление: да
Размер: 50 х 50 см
Обща дебелина: 6,0 мм
Височина на нишката: 2,4 мм
Структора на нишката: букле
Клас на горимост: Bfl-s1
Състав: BCF Polyamide 6 and ECONYL® (ECONYL® is made from 100% regenerated content)
Област на приложение: Обществени сгради, офиси, хотели, фоайета и др.