AirMaster Sphere

  • AirMaster Sphere
Описание

Мокетите са популярен избор за работното място, тъй като те помагат за звуко абсорбация, подобряване на качеството на въздуха и създаване на приветлива среда. 
AirMaster® Sphere има ръчно изработено рустик усещане, вдъхновено от естествени материали и елементи, които придават топлина и текстура на модерната офис среда.

Дизайнът й е съпроводен от технологично усъвършенстваният произход, предлагащ патентованата технология AirMaster®, доказано, че намалява концентрацията на фин прах във въздуха, четири пъти по-ефективно от обикновените килими и осем пъти по-ефективно от твърдите подове. Патентованата технология на DESSO AirMaster, помага за подобряване на качеството на въздуха в помещенията за служителите.
Финият прах се улавя и задържа в фините прежди (DESSO AirFilters), докато по-грубият прах се улавя дебелите прежди (DESSO DustCollectors). Уникалната структура на мокета предотвратява появата на прах във въздуха ( при ходене), след като веднъж я е уловил. Важно е, че DESSO AirMaster е проектиран така че, да освободи праха лесно по време на почистване, като гарантира, че мокета запазва свойствата си на филтриране.

AirMaster® Sphere се предлага в шест рустикални, но съвременни цветове.

Подробна информация, за AirMaster® технологията можете да видите в брошурата –http://www.desso-airmaster.com/media/1197/en_desso-airmaster_brochure_final.pdf

Цветова гама
Пълна характеристика

Характеристики

Производител: DESSO
Колекция: AirMaster Sphere
Дебелина: 6,0 мм
Износоустоичивост: клас 33
Подходящ за подово отопление: да
Размер: 50 х 50 см
Обща дебелина: 6,0 мм
Височина на нишката: 3,1 мм
Структора на нишката: букле
Клас на горимост: Bfl-s1
Състав: BCF Polyamide 6 and ECONYL® (ECONYL® is made from 100% regenerated content)
Област на приложение: Обществени сгради, офиси, хотели, фоайета и др.