Характеристики на продукта

Тип

мокет на плочи

Производител

Колекция

AirMaster

Дебелина

6,0 мм

Клас на износоустоичивост

клас 33

За подово отопление

да

Размер

50 х 50 см

Обща дебелина

6,0 мм

Височина на нишката

2,4 мм

Структура на нишката

букле

Клас на горимост

Bfl-s1

Състав

BCF Polyamide 6 and ECONYL® (ECONYL® is made from 100% regenerated content)

Приложение

Обществени сгради, офиси, хотели, фоайета и др.

Описание

DESSO AirMaster® съчетава отлични иновации със силен дизайн, за подобряване на здравето и благосъстоянието в офисите, училищата, здравната среда и други обществени сгради. 

Патентованата технология, за която е доказано, че намалява концентрацията на фин прах във въздуха четири пъти по-ефективно от обикновените мокети и осем пъти по-ефективно от твърдите подове, спомага за подобряване на здравето и благосъстоянието.Патентованата технология на DESSO AirMaster, помага за подобряване на качеството на въздуха в помещенията за служителите.Финият прах се улавя и задържа в фините прежди (DESSO AirFilters), докато по-грубият прах се улавя дебелите прежди (DESSO DustCollectors). Уникалната структура на мокета предотвратява появата на прах във въздуха ( при ходене), след като веднъж я е уловил. Важно е, че DESSO AirMaster е проектиран така че, да освободи праха лесно по време на почистване, като гарантира, че мокета запазва свойствата си на филтриране.

В онлайн приложение можете да комбинирате собствен дизайн с цветовете, които най-добре подхождат на вашият интериор – http://www.desso-businesscarpets.com/products/product-search/AirMaster%C2%AE/28869/ Подробна информация, за AirMaster® технологията можете да видите в брошурата –http://www.desso-airmaster.com/media/1197/en_desso-airmaster_brochure_final.pdf