Connect 55G

  • Connect 55G
Описание

SINTESY е колекцията от еластични подови настилки LVT, които използват полимери на винилова основа само от рециклируем материал.
Колекциите от линия Sintesy предлагат много решения. Чрез различни дебелини и техники могат да се полагат по различен начин: без лепило със система за щракване (Connect версии), без фуги и фаски (Fit.Lay) или сменяеми с фиксово лепило.LVT достигат нови нива на производителност, които правят колекцията силна и стабилна. Sintesy е колекция, характеризираща се с голяма гъвкавост, тънка дебелина, идеална при ремонти над съществуващи настилки, бързо полагане и пригодност за монтиране във влажна среда.

SINTESY CONNECT 55G е хетерогеннa винилова настилка на планки (LVT / Luxury Vinyl Tile), оборудван с 5G високотехнологична система за заключване, която прави инсталирането бързо и лесно, намалявайки поне 1/3 от времето за инсталиране.
Идеално за всички ситуации, при които се съчетават скоростта на монтаж с плаваща технология и висока производителност в търговската среда, тъй като осигурява висока износоустойчивост (слой на износване 0,55 мм дебелина) и устойчивост на вода, с монтаж дори във влажна среда.
Диапазонът се състои от декоративен ефект дърво в дълги и широки планки и декорация с ефект на смола, както с ретро ефект, така и с модерни нюанси и структура.

Цветова гама
Пълна характеристика

Характеристики

Производител: SKEMA
Колекция: Connect 55G
Дебелина: 5.0 мм
Износоустоичивост: клас 33-42
Вид: хетерогенна
Подходящ за подово отопление: да
Сглобка: TLS 5G / click
Размер: 1220x230 / 603x310 мм
Клас на горимост: Bfl-s1
Област на приложение: офиси, магазини, салони на заведения, частни домове
Текуща цена: 74,90 лв/кв.м