Характеристики на продукта

Тип

PVC настилки

Производител

Колекция

PANAMA

Дебелина

2.25мм 0.09мм / 2.90мм 0.11мм

Клас на износоустоичивост

клас 34-42

Вид

плетена хетерогенна

За подово отопление

да

Клас на горимост

Bfl-s1

Противоплъзгане

R10

Приложение

офиси, галерии, фоайета, заведения, частни домове и др.

Описание

Плетена PVC настилка на испанският производител FITNICE печели висока удовлетвореност на клиентите. Производителят зачита околната среда и здравето на хората, което личи в продуктите, които произвежда. Основната цел на дейността им е непрекъснатото усъвършенстване на продуктите.

Преждите FITNICE® са изработени от полиестер с изцяло кръгла секция, покрити с PVC. Предимствата на този тип предене са висока устойчивост на абразия и висока стабилност на крайният продукт. Изключително устойчива и издръжлива, с иновативни антибактериални свойства.

FITNICE настилките са напълно безрискови. Суровините, които се използва за производството на прежда, отговарят на стриктните европейски стандарти. Тези стандарти регулират употребата на химикали, които могат да представляват риск за здравето на хората или да представляват заплаха за околната среда.

Освен на ролка, плетената PVC настилка се произвежда и на планки в различни форми: квадрат 50/50, правоъгълник 25/75 и диаманд 50/50.

Полезен съвет:

За да създадете свой уникален дизайн на пода, посетете сайта на производителят и използвайте готовите схеми за монтаж, на различните форми планки – https://fitnice.com/en/floor/

Съчетайте с предложение за стенна облицовка, които ще създадат страхотен акцент във Вашият интериор:

http://fitnice.com/product/time-in-town/

http://fitnice.com/product/like-home/

http://fitnice.com/product/597/?p1=product&page=597