Характеристики на продукта

Тип

мокет

Производител

Колекция

SATINO CASANOVA

Дебелина

15 мм

Клас на износоустоичивост

клас 31

За подово отопление

да

Обща дебелина

15 мм

Височина на нишката

11 мм

Структура на нишката

рязана нишка

Клас на горимост

Cfl-s1

Състав

100% PA IMPREL OPAL

Приложение

хотелски стаи, спални, всекидневни, слабо натоварени помещения до средно натоварени;

Описание


Колекцията Satino представлява висококачествени мокети, произведени от иновативни полиамидни влакна с копринен блясък. Технически напредък, който отговаря на изискванията на модерните жилища и осигурява нова уютна атмосфера.
Satino означава блясък и вълшебство. Колекцията предлага красиви, текстилни подови покрития, които отразяват слънчевата светлина по различни начини, за да освежат пространството и да добавят чар в интериора. Открийте елегантния цветен диапазон на продуктите на Satino. Изборът включва вечни, модерни бежови тонове, топли червени тонове, съвременни пастелни цветове, свежо зелено, различни нюанси на сивото и много други. Широка селекция, която ви помага да персонализирате дома си.
Чувството, което Satino ни доставя е специално. Мекотата и комфорта, който ни доставя е неповторим. Влакното от полиамид е много издръжлив. То запазва своя външен вид и мекота в продължение на години, без да губи еластичност. Satino настилки са идеални за всяко жилище, което се стреми да бъде уютно и удобно. Подходящ за спалня, хол или трапезария, Satino придава топлина, спокойствие, красота и мекота на вашия дом.