Характеристики на продукта

Тип

мокет

Производител

Колекция

SATINO PISSARRO

Дебелина

12 мм

Височина

6 мм

Клас на износоустоичивост

клас 31

За подово отопление

да

Обща дебелина

12 мм

Височина на нишката

4 мм

Структура на нишката

рязана нишка

Клас на горимост

Cfl-s1

Състав

100% PA IMPREL FITNESSE

Приложение

хотелски стаи, спални, всекидневни, слабо натоварени помещения до средно натоварени;

Описание


Колекцията Satino представлява висококачествени мокети, произведени от иновативни полиамидни влакна с копринен блясък. Технически напредък, който отговаря на изискванията на модерните жилища и осигурява нова уютна атмосфера.
Satino означава блясък и вълшебство. Колекцията предлага красиви, текстилни подови покрития, които отразяват слънчевата светлина по различни начини, за да освежат пространството и да добавят чар в интериора. Открийте елегантния цветен диапазон на продуктите на Satino. Изборът включва вечни, модерни бежови тонове, топли червени тонове, съвременни пастелни цветове, свежо зелено, различни нюанси на сивото и много други. Широка селекция, която ви помага да персонализирате дома си.
Чувството, което Satino ни доставя е специално. Мекотата и комфорта, който ни доставя е неповторим. Влакното от полиамид е много издръжлив. То запазва своя външен вид и мекота в продължение на години, без да губи еластичност. Satino настилки са идеални за всяко жилище, което се стреми да бъде уютно и удобно. Подходящ за спалня, хол или трапезария, Satino придава топлина, спокойствие, красота и мекота на вашия дом.