Star.K

  • Star.K
Описание

SINTESY е колекцията от еластични подови настилки LVT, които използват полимери на винилова основа само от рециклируем материал.

Колекциите от линия Sintesy предлагат много решения. Чрез различни дебелини и техники могат да се полагат по различен начин: без лепило със система за щракване (Connect версии), без фуги и фаски (Fit.Lay) или сменяеми с фиксово лепило. С новият модел Star.k LVT достигат нови нива на производителност, които правят колекцията силна и стабилна. Sintesy е колекция, характеризираща се с голяма гъвкавост, тънка дебелина, идеална при ремонти над съществуващи настилки, бързо полагане и пригодност за монтиране във влажна среда.

SINTESY STAR.K е хетерогенна винилова настилка за големи помещения, характеризираща се с нейната стабилност по отношение на размерите. Star.k е подова настилка от ново поколение LVT, снабдена с екструдиран панел, което го прави полутвърд, но гъвкав, силен и стабилен, дори ако е изложен на високи температурни скокове. Предлага се с акустично предварително залепена подложка, не се влияе от влага. Предлага се в декори на дърво или текстил.

Пълна характеристика

Характеристики

Производител: SKEMA
Колекция: Star.K
Дебелина: 6.0 мм
Износоустоичивост: клас 33-42
Вид: хетерогенна
Подходящ за подово отопление: да
Сглобка: TLS 5G (techno lock system)
Размер: 1828,8 x 218 mm 914,4 x 457,2 мм
Клас на горимост: Bfl-s1
Област на приложение: офиси, магазини, салони на заведения, частни домове