WICKER

Описание

Плетена PVC настилка на испанският производител FITNICE печели висока удовлетвореност на клиентите. Производителят зачита околната среда и здравето на хората, което личи в продуктите, които произвежда. Основната цел на дейността им е непрекъснатото усъвършенстване на продуктите.

Преждите FITNICE® са изработени от полиестер с изцяло кръгла секция, покрити с PVC. Предимствата на този тип предене са висока устойчивост на абразия и висока стабилност на крайният продукт. Изключително устойчива и издръжлива, с иновативни антибактериални свойства.

FITNICE настилките са напълно безрискови. Суровините, които се използва за производството на прежда, отговарят на стриктните европейски стандарти. Тези стандарти регулират употребата на химикали, които могат да представляват риск за здравето на хората или да представляват заплаха за околната среда.

Освен на ролка, плетената PVC настилка се произвежда и на планки в различни форми: квадрат 50/50, правоъгълник 25/75 и диаманд 50/50.

Полезен съвет:

За да създадете свой уникален дизайн на пода, посетете сайта на производителят и използвайте готовите схеми за монтаж, на различните форми планки – https://fitnice.com/en/floor/

Съчетайте с предложение за стенна облицовка, които ще създадат страхотен акцент във Вашият интериор:

http://fitnice.com/product/time-in-town/

http://fitnice.com/product/like-home/

http://fitnice.com/product/597/?p1=product&page=597

Цветова гама
Пълна характеристика

Характеристики

Производител: FITNICE
Колекция: WICKER
Дебелина: 2.60мм / 3.30мм
Износоустоичивост: клас 34-42
Вид: плетена хетерогенна
Подходящ за подово отопление: да
Клас на горимост: Bfl-s1
Противоплъзгане: R9
Област на приложение: офиси, галерии, фоайета, заведения, частни домове и др.