Здравейте, приятели,

Рядко имаме възможността да ви покажем интериорите, на частните ни клиенти. Днес обаче, ще споделим с вас един апартамент, в който участвахме с цялостно решение. Клиентите ни имаха ясна визия и това, което се очакваше от нас, беше да отговорим максимално на техните желания.

Притиснати от кратки срокове на изпълнение, нашият екип прие задачата присърце. Като последна стъпка, преди приключване на мръсните монтажни дейности, следваше завършване на банята. Испанският производител Keros ни даде страхотно решение за гранитогреса, а красивата колекция Inspira, на Roca завърши интериора на банята.

Основен приоритет беше масивният паркет Hard Bamboo, който е акцентът в семплият и изчистен интериор. А за да може картината да бъде завършена, беше необходимо да сложим и рамка, каквато роля играят страхотните изчистени первази Cubu flex life.

Разбираме, че нашият ремонт е приключил, когато можем да затворим вратата, на току що изчистената стая. Тук е момента да кажем и няколко думи, за полският производител на интериорни врати DRE. Високото качество и голяма палитра от решения на DRE, ни позволи да изберем еднакви врати, за банята и спалните помещения, каквото беше желанието на клиентите ни.

Заповядайте!


Автор: арх. Петя Митрева